phoebe Admin
Брой мнения : 810 Сила. : видения,левитация,съчувствие Registration date : 11.11.2007
| Заглавие: Отчаяни съпруги Съб Дек 01, 2007 5:36 pm | |
| Любов. Вяра във вечното посвещение един към друг, бяла рокля и клетви във вярност. Размяна на пръстени и думите на свещеника ”..докато смъртта ви раздели”. Така започва всичко. Така мечтите на всяко малко момиче стават реалност. Така се изпълва живота ви със смисъл... и така приключва сезонът на илюзиите. Историята звучи познато. Историята звучи изумително еднакво на почти всички езици по света.
В сериал “Отчаяни съпруги” ще видите историята в американския й вариант. Главните героини са пет жени : някои от тях съпруги, други не съвсем; някои от тях са изрядни домакини, а до ястията на други – по-добре не припарвайте; някои от тях са изкусни флиртаджийки, други не могат да поканят на вечеря и съседа си. Всички те имат обаче нещо общо: живеят в един и същ квартал и въпреки, че личните им истории се различават, и петте се нареждат под общия знаменател на“Отчаяни съпруги”.
Коя е любимата ви съпруга? | |
|
Piper_P4 Могъща вещица
Брой мнения : 291 Age : 30 Сила. : Замръзяване и Взривяване(Пайпър),Телекинеза и Астрална проекция(Прю),Телекинезa и Лекуване(Пейдж),Левитация и Виждане на миналото и бъдещето(Фийби) Registration date : 08.04.2008
| Заглавие: Re: Отчаяни съпруги Вто Апр 08, 2008 5:01 pm | |
| Всичките са много яки,но Габи най ме кефи! | |
|
Charmed_4ever!!! Безсмъртна чародейка
Брой мнения : 726 Сила. : Виждане на миналото и бъдещето(Фийби) Registration date : 31.03.2008
| Заглавие: Re: Отчаяни съпруги Вто Апр 08, 2008 5:16 pm | |
| мен Линет и Габи | |
|
~Piper~Halliwell~Wyatt~ Безсмъртна чародейка
Брой мнения : 559 Age : 29 Сила. : Силите на богините Registration date : 27.01.2008
| |
phoebe Admin
Брой мнения : 810 Сила. : видения,левитация,съчувствие Registration date : 11.11.2007
| Заглавие: Re: Отчаяни съпруги Пет Апр 11, 2008 1:43 pm | |
| И мен всички ме кефят. Всяка си е яка сама по себе си. Но като чели най-много ми харесват Габи и Сюзън. | |
|
Love_Phoebe
Брой мнения : 5 Сила. : Телекинеза (Прю) Registration date : 09.05.2008
| Заглавие: Re: Отчаяни съпруги Пет Май 09, 2008 4:58 pm | |
| и мене ме кефи Габи много е сладичка | |
|
Sponsored content
| Заглавие: Re: Отчаяни съпруги | |
| |
|